Lansare la Gaudeamus, cu marturii emotionante

S-a petrecut la un targ renumit de carte, Gaudeamus, dar a fost o lansare de carte atipica, condimentata cu multe imbratisari si emotii puternice.

Anca Bejan si Florentina Opris

Lansarea de carte „Dieta-Minune” a fost prezentata de Florentina Opris

Evenimentul a fost prezentat de Florentina Opris, unul dintre cele mai sonore nume din domeniul nutritiei, care promoveaza un stil de viata sanatos si realizeaza emisiuni tv de profil de 20 de ani (mai precis din 1998). Florentina Opris, care are Doctorat în Nutritie si Sport, a intarit prin declaratiile sale cat de important este ca zi de zi sa respectam acelasi orar de mese.

Anca Bejan, Hadrian Mateescu si Florentina Opris

Hadrian Mateescu, editorul Mara Books & Publishing, a marturisit care sunt motivele pentru care a ales in portofoliu titlul „Dieta-Minune”

Gazda, editorul Hadrian Mateescu, fondatorul Mara Books & Publishing, a dezvaluit motivele pentru care a introdus in portofoliul sau si titlul „Dieta-Minune: Drumul de la 120 la 60 de kilograme”, iar de la masa conferintei au mai luat cuvantul subsemnata si invitatii ei: medicul specialist in diabet, nutritie si boli metabolice Oana Dumitrache si doi dintre campionii care au reusit sa scape de peste 30, respectiv peste 40 de kilograme urmand acest stil de viata pe care-l promovez: Loredana Dumitru si Florin Sicoe.

Oana Dumitrache si Anca Bejan

Dr. Oana Dumitrache a vorbit celor prezenti la lansare despre beneficiile acestui stil de viata

Dr. Oana Dumitrache a explicat in termeni medicali care sunt beneficiile acestui stil de viata intitulat de mine Dieta-Minune: accelerarea metabolismului si eficientizarea digestiei.

Spre deosebire de conferintele pe care le-am organizat sau prezentat pana acum si in care am vorbit de asemenea despre Dieta-Minune, la lansarea cartii nu am aratat imagini cu mine before-after. Povestea mea a captat atentia celor prezenti in public si a cucerit auditoriul mai repede ca niciodata. Cu toate ca erau de fata mai multi prieteni vechi, care stiau deja despre ce este vorba. Nu imi pot asuma acest succes, ci il atribui campionilor veniti sa ofere marturii importante despre experienta lor cu Dieta-Minune.

Florin Sicoe si Loredana Dumitru

Florin Sicoe si Loredana Dumitru, doi dintre oamenii care si-au schimbat viata in bine de cand mananca zi de zi la aceleasi ore

Vorbesc deja de mult timp despre acesata istorie personala si nu sunt la prima intalnire cu publicul. Am mereu emotii, dar ele sunt constructive si mi le pot struni din ce in ce mai usor datorita experientei acumulate. Cu toate acestea, momentul in care Florin Sicoe a marturisit ca ar veni si de la capatul lumii pentru a ma sustine (caci a venit pe cont propriu tocmai din Bran, adica de la peste 400 de kilometri departare, si a facut in aceeasi zi si drumul de intoarcere), m-a emotionat profund. Stiam de la inceput care sunt caramizile pe care le pun la bazele acestei filosofii, stiam care sunt roadele cele mai importante pe care vreau sa le culeg, stiam ce ravnesc cel mai mult, dar asta nu inseamna ca nu ma bucur de fiecare data ca un copil in fata unei jucarii la care a ravnit foarte mult de cate ori minunea se intampla. Si minunea din Dieta-Minune e de fapt nu doar despre atingerea unei greutati ideale, despre educatie in nutritie, despre echilibru, este zilnic o lectie si o dovada de iubire de oameni!

Loredana Dumitru si Florentina Orpis

Loredana Dumitru si Florentina Orpis si-au impartasit reciproc impresii despre Dieta-Minune

Un alt om care a batut multi kilometri pentru a promova acest stil de viata este Loredana Dumitru. E din Bucuresti si kilometrii parcursi sunt locali, dar au fost atatea drumuri, incat s-au inmultit si au ajuns si ei sa fie cateva sute. Lori raspunde extrem de generos la fiecare apel facut pentru a promova Dieta-Minune si povesteste despre succesul ei cu generozitate, pentru a-i ajuta si pe altii. Ea a reusit sa slabeasca peste 30 de kilograme, mancand zi de zi la aceleasi ore.

Povestile celor doi, despre intalnirea lor cu acest stil de viata, pot fi citite si in carte.

Fotografii: Lucian Nastase

Cartea, disponibila si prin comanda online

Din 14 noiembrie 2018 cartea „Dieta-Minune: Drumul de la 120 la 60 de kilograme” poate fi cumparata si online, folosind formularul de comanda.

Multumiri deosebite partenerilor media: Click!, click.ro, Click! Sanatate si Click! pentru Femei, precum si VitaminAqua.

 

Comments 0

Lasă un răspuns